Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.
Joan Fuster



dissabte, 25 de febrer del 2012

Moltes gràcies!

Per problemes de salut no puc escriure al bloc amb la regularitat que desitjaria. És per això que d'ací uns dies el tancaré al públic. No té sentit que estiga obert si no puc escriure entrades amb una certa periodicitat. No sé si en el futur em trobaré amb les forces necessàries per tornar-lo a obrir. A tots els que s'han interessat per aquest bloc (ha tingut gairebé 10.000 visites) els done les gràcies de tot cor. També agraeixc sincerament tots els comentaris. Especialment aquells que han estat crítics amb les meves opinions, perquè han enriquit el bloc amb la seva pluralitat. Com deia Joan Fuster, hauríem de subvencionar els que pensen diferent de nosaltres, perquè ens obliguen a millorar les nostres argumentacions.
No sé si en el futur podré reobrir el bloc. Si és així, ens tornarem a trobar. Si no és així, moltes gràcies a tothom!

4 comentaris:

madamebovary ha dit...

Raimon, te voy a echar de menos; mi bloc lo tienes abierto para conversar. Muchas gracias por tus aportaciones siempre oportunas y dignas de consideración, aunque tengamos un desacuerdo de fondo. Un abrazo.

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

Gràcies. Crec que, en el fons, la nostra cosmovisió no és tan diferent. Una altra abraçada per tu!

madamebovary ha dit...

Hola Raimon, veo de nuevo abierto tu bloc ¿Tengo que interpretar que estás mejor? Como creo que sí, me alegro mucho. Un abrazo

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

Hola, Madame Bovary. El que passa és que no puc estar sense escriure, i dintre de les meves limitacions intentaré comentar allò que passa a la polis. A més saps que en mi tens un seguidor incondicional del teu bloc.
Una abraçada ben cordial.