Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.
Joan Fuster



dijous, 27 de gener del 2011

Els sindicats majoritaris tornen a vendre els treballadors

Una altra vegada els sindicats majoritaris (CCOO i UGT) tornen a vendre els treballadors. Han acceptat que només els treballadors que han cotitzat durant 38 anys i mig puguen jubilar-se als 65 anys amb pensió completa.  Això vol dir que un treballador ha d'estar cotitzant ininterrompudament des dels 26 anys, treballant a temps complert, per poder jubilar-se als 65. Tenint en compte la taxa d'atur juvenil, la temporalitat dels contractes i la quantitat de gent que treballa a temps parcial, això exclou a la gran majoria dels treballadors.

Si CCOO i UGT accepten això, a canvi de continuar amb les seves prebendes en alliberats i fons de formació, després que no tinguen la santa barra de tornar a cridar-nos mai més a una vaga general. Només aconseguiran caure encara més en el descrèdit més absolut i prolongar l'agonia d'un govern zombi.

El que necessitem els treballadors catalans són sindicats independents i independentistes, i no deixar-nos entabanar més per aquests sindicats espanyols que cada cop tenen més d'espanyols i menys de sindicats.