Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.
Joan Fuster



dissabte, 19 de febrer del 2011

Pactar amb el PSOE?




Quan el govern valencià, a mans del PP, amb el beneplàcit del govern espanyol, del PSOE, impedeix veure la TV3 al País Valencià, sorprèn que a ExC puga haver algú que defense fer llistes conjuntes amb el PSOE a les properes eleccions.
Estem oblidant que ExC va recollir signatures per impulsar la ILP que defensava la recepció de tots els canals públics en català als Països Catalans?
Estem oblidant que el PSOE va vetar la discussió al parlament espanyol d'aquesta ILP que venia avalada per les signatures de més de 600.000 ciutadans? Alerta, que no és que votaren en contra, sinó que simplement, amb tota la supèrbia del món, impediren que ni tan sols es pugués fer el debat.
I amb aquest partit impresentable volen alguns que ens presentem?
En aquest cas, i en altres (ampliació del port, PTE, retallades als drets socials...) no cal fer servir la memòria històrica. Hi ha prou amb fer servir la memòria normal i corrent.
Per fer polítiques espanyolistes i de dretes (sempre van de la mà) ja n'hi ha prou amb el PP. En tot cas, si al PSOE li agraden tant, que les faça ell solet. No amb el nostre treball. No amb els nostres vots.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les polítiques espanyolistes i de dretes sempre van de la mà? GAL, LOAPA, Alfonso Guerra, José Bono, Joan Ferran... Va home.

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

Estimat o estimada anònim o anònima:
Crec que estàs reforçant els meus arguments, doncs precissament pense que el PSOE fa polítiques espanyolistes i de dretes, i els exemples que tu poses estan reblant el clau.