Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.
Joan Fuster



diumenge, 3 d’abril del 2011

Candidat a batle de Sant Antoni



Na Marga Torres, número 2 al Consell, va actuar com a mestra de cerimònies
 Com alguns de vosaltres ja sabeu, sóc el candidat a la batlia de Sant Antoni per Eivissa pel Canvi a les properes eleccions municipals. Aquest és el parlament que vaig fer a l'acte de presentació de candidatures:

Estimats amics i companys: aquestos dies, anant en cotxe de Sant Antoni a Vila, he vist moltes vegades una tanca publicitària on baix de la paraula “Amnesia” apareixien fotografiats els candidats del PP a les properes eleccions. Doncs bé, nosaltres no tenim amnèsia. Recordem perfectament qui va destrossar el nostre territori amb les seves carreteres faraòniques. I també recordem qui va impedir l’aprovació del PTE. No, no tenim amnèsia. Recordem el passat perquè volem un futur diferent.



Per això ens presentem a aquestes eleccions amb il•lusió i ganes de treballar pel nostre poble. Sant Antoni viu del turisme. I hem de procurar que aquest turisme serveixi per donar-li més vida al poble, i no per degradar-lo. Deia José Saramago que només hi ha turisme de qualitat on viu gent que estima la seva terra. I com estimem el nostre poble, volem que Sant Antoni aculli un turisme de totes les edats, potenciant totes les activitats que la nostra geografia privilegiada ens ofereix, des d’activitats nàutiques respectuoses amb el medi fins a senderisme amb una bona xarxa de rutes amb llur cartografia corresponent. En definitiva, volem oferir alternatives dignes per tenir un turisme que dignifiqui Sant Antoni.


Un turisme sostenible requereix un territori ordenat. Per això cal un nou PGOU que sigui respectuós amb la llei i les sentències. Cal renunciar definitivament a donar carta de naturalesa a construccions il•legals i urbanitzacions irregulars. Cal enfocar el creixement del nostre poble entorn a zones consolidades, d’una manera harmoniosa amb la protecció del territori. Volem un territori habitable i acollidor tant pels residents com per als que ens visiten. I volem construir-lo amb la participació de tots els agents socials.


Necessitem també millorar tots els serveis als ciutadans: educatius (institut, escoles), culturals, socials. En definitiva, millorar tots els serveis municipals partint de la participació dels ciutadans.

Amics i amigues: Eivissa pel Canvi serà clau no només per evitar governs de dreta, sinó també per garantir que els governs de progrés faran polítiques inequívocament d’esquerres. Per això presentem una candidatura de 21 homes i dones disposats a treballar pel nostre poble. La nostra presència a l’ajuntament serà eixa garantia.


Doneu-nos aquesta clau, i des d’Eivissa pel Canvi obrirem la porta a un futur millor per Sant Antoni!


Gràcies per la vostra confiança. Gràcies pel vostre ànim!

Només vull afegir que, tot i que per a mi seria un honor ser regidor a l'ajuntament del meu poble, l'honor més gran és que els meus companys d'Eivissa pel Canvi hagen confiat en mi per encapçalar la candidatura. Faré tot el que podré per estar a l'alçada d'aquesta responsabilitat.

Amb na Gema Martínez, número 2 (i número 1 en capacitat, treball i entusiasme)

Al mateix acte ens presentàrem tots els caps de llista d'ExC a les properes eleccions. Els altres candidats són:
- Miquel Ramon al Parlament de les Illes
- Vicent Ferrer a l'ajuntament de la ciutat d'Eivissa
- Marcos Lluy a l'ajuntament de Sant Josep
- Mariano Torres a l'ajuntament de Santa Eulàlia
- Gianandra Terlizzi a l'ajuntament de Sant Joan
- Albert Prats al Consell Insular d'Eivissa

Tots els candidats
Persones del món de l'art i la cultura també donaren suport a la nostra candidatura.

Marga Torres amb Toni Roca
 

2 comentaris:

Paco el Llop ha dit...

Ànim per a tu amic i company.... i també per a Gemma!!!! Us desitge tota la sort del món!!!!

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

Gràcies! Espere que vosaltres també pugau contribuir a formar un govern municipal d'esquerres a Alzira!