Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.
Joan Fuster



diumenge, 6 de març del 2011

Eivissa pel Canvi: anem endavant amb el nostre propi projecte

Ahir tinguérem assemblea d'Eivissa pel Canvi. Vam constatar la manca d'interés real de la resta de forces progressistes, especialment del PSOE, per aprovar un programa comú que tingués com a eixos la defensa del nostre territori i la nostra gent. Per això hem decidit acudir als propers comicis amb el nostre propi programa i presentar candidatures a tots els ajuntaments de la nostra illa, al Consell Insular i també al Parlament Balear.

Amb aquesta decisió ExC dóna una mostra de maduresa política i també de confiança en el seu projecte. Ja és hora que els ciutadans tinguen l'opció de votar per una força política que té com a eixos la defensa de l'autogovern, dels drets de les persones i del territori.

El candidat que hem elegit per a que encapçale la nostra llista al Parlament, el company d'Esquerra Unida Miquel Ramon, no només representa el nostre insubornable capteniment davant dels que volen continuar depredant el nostre territori sinó que també és una garantia de compromís en la defensa dels nostres drets socials i les nostres llibertats nacionals.

Ànim i endavant Eivissa pel Canvi!!!!

3 comentaris:

manuel diaz_arquitecto ha dit...

I en A Prats company, ... no?

Un altre coseta vaig trobar aquest bloc d’en Joan Quetgles, que et pareix ?

Raimon Bono i Iranzo ha dit...

Sí, A. Prats ha estat elegit cap de llista al Consell.
He vist el bloc d'en Joan Quetgles. No m'acaba de fer el pes el que he llegit sobre Xina. Llegiré més coses i ja et diré.

manuel diaz_arquitecto ha dit...

vale ja ens parlarem no ?
gracies